ALMOGIA (MALAGA): Denne finca ligger ved en af de hvide andalusiske landsbyer på en bjergskråning omgivet af mandel- og oliventræer, og kun 40 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Dette fredelige, autentiske spansk miljø giver dig det perfekte sted at slappe af og trække dig tilbage fra hverdagens stress. Tag dig tid ud til at opsuge den fredelige atmosfære. Slap af og genoplad her.

Afhængig af årstiden kan man plukke økologiske mandler, blommer, druer, mandariner eller citroner direkte fra træet eller vælge nogle af vores økologiske chillier til at krydre madlavningen med.

Se billeder

Fincaen er en tur tilbage til det ægte Spanien, hvor der er tid og rum til at være sig selv. Efterlad de polerede sko og jakkesæt derhjemme, hop på en af de mange flyvninger til Malaga eller Granada og kom til det indre Andalusien, det rigtige Spanien. Mærk solen i ansigtet, indånd den friske bjergluft og slap af. Lej en bil, hvis I vil se mere af området, eller få husejeren til at arrangere afhentning i Malaga lufthavn.

Her er ingen sportsbarer, natklubber eller “happy hour”. Vores musik er i form af gedeklokker og fuglesang. Her er frisk bjergluft, opsigtsvækkende udsigter og stier hvor du kan vandre hele dagen. Dette er et paradis for ornitologer og naturelskere. Oplev skildpadder slentre langs bredden af Casasola-reservoiret. Vi har 2 mountain-bikes til udlejning, så man kan udforske de forskellige bjergruterne der går ud fra fincaen.

Vi har en “bar” inden for 5 minutters gang fra fincaen. Besøg den og få en oplevelse du næppe får andre steder! Om vinteren kan man sidde omkring pejsen og nyde det flammende mandel-træ. Om sommeren kan man nyde den varme luft luft og cikadernes sang.

I løbet af den varme dag kan man køle ned i vores pool med fantastisk udsigt over bjergene. Hvis du elsker åbent vand kan man bade i Casasola-reservoiret, som ligger 10 minutters kørsel herfra. Og for en dag ved stranden ligger Middelhavet 40 minutters kørsel herfra.

Man kan også nyde vores have, grill og poolområde, som har en fantastisk udsigt over bjergene. Man kan købe dagligvarer i de autentiske butikker i Almogia – den nærmeste by – som ligger 20 minutters kørsel væk eller i et supermarked i Puerto de la Torre, som er tættere på Malaga. Man kan få friskbagt brød og andre varer uden at forlade fincaen – Paco bringer sin kørende butik hver morgen. Ejeren kan også sørge for en leverance af sæsonmæssig økologiske produkter.                                                            CTC 07/07/2016

 

Vores ugepriser: Hele året (Januar – december) 445€

 

 


 

Se billeder

Vælg selv hvor I vil forespørge eller booke:

[tabby title=”Autentical”]


    [tabby title=”Your.Rentals”]
    Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
    Hytte til 2 personer:

    [tabbyending]