FRIGILIANA (MALAGA): Denne charmerende hytte på landet i Axarquia er oppe på et bjerg af oliventræer med udsigt over den hvide mauriske landsby Frigiliana og Middelhavet, og bag ejendommen ligger bjergene Tejeda, Almijara og Alhama Sierras. Hytten er bekvemt placeret 5 minutter i bil (eller en behagelig 20 minutters gang) udenfor Frigiliana, lige ved vejen til Torrox, og er kun 10-15 minutters kørsel fra Nerja og strandene på Costa del Sol. En stor offentlig pool findes i landsbyen. Malaga er mindre end en times kørsel væk, og Granada kun 90 minutter. De smukke og historiske byer Cordoba, Sevilla og Ronda er let tilgængelige herfra. Huset har en have med frugttræer og blomster og ligger midt i en olivenlund. Terrassen vender mod øst-sydøst ned imod dalen og havet – et smukt sted at sidde og se månen (eller solen!) stå op. Der er et fuldt udstyret køkken og badeværelset er flisebelagt med håndlavede kakler. Og der er en stor brændeovn i stuen som er perfekt til de kølige vinterdage og -nætter.

Frigiliana ligger på en bjergside 6 kilometer fra Nerja og strandene på Costa del Sol. Nerja har mange butikker, barer og restauranter, og lige i udkanten ligger de berømte forhistoriske grotter.

Se billeder

I Frigiliana kan man besøge et interessant arkæologisk museum, der huser stykker fra den fønikiske æra fundet i huler og gravhøje omkring landsbyen og langs Higueron-floden. Der er butikker, der sælger lokalt-dyrkede frugter og grøntsager, en olivenmølle, hvor man kan købe olie presset fra de lokale oliven, samt keramik og souvenirbutikker og flere barer og restauranter. Landsbyen har botaniske haver, legepladser og et moderne og poolanlæg. Vandrere kan nyde mange fantastiske ture i bjergene og opad floden, herunder en lang vandretur op til et fantastisk bjergpas, som har ubeskrivelig udsigt.

Denne hytte kombinerer en fredelig og romantisk atmosfære med let adgang til dejlige vandreture i bjergene bag ejendommen og til landsbyen Frigiliana, samt til floden Higueron, kysten, Nerja, Almuñecar og andre hvide landsbyer i Axarquia. Udsigten over havet, bjergene, rækker af oliven- og avocado-træer, dalen ned mod kysten, og himlen over Afrika er betagende. Fugle er der rigeligt af hele året, og vilde bjerggeder kan undertiden ses på klipperne ovenfor. Og eftersom det ligger på en bjergside er den stjerneklare nathimmel tydeligt at se.                                                 CTC–201644490

 

Vores ugepriser:
Højsæson (Juli – August & Jul/Nytår) 495€
Lavsæson (September – Juni) 395€

 


Se billeder

Fakta
Boligtype: Feriehus
Antal personer: 4
Husdyr tilladt
Soverum: 2
Bolig areal: 70 m²

Vælg selv hvor I vil forespørge eller booke:

[tabby title=”Autentical”]

    [tabby title=”Your.Rentals”]
    Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
    Hytte til 4 personer:

    [tabbyending]