EL CHORRO: Hyggelig lille hytte til 2 voksne og et barn med eget køkken, separat soveværelse og adgang til fælles pool.

Dette er en typisk gammel andalusisk gård med mere end 100 år på bagen, men nylig restaureret, omgivet af en økologisk frugtplantage med appelsintræer der bruges til at producere den lokale marmelade. Den er beliggende i hjertet af et skønt naturområde, for fødderne af bjerget Huma i naturområdet El Chorro.

Det er ideelle omgivelser for elskere af naturen, roen samt sport og aktiviteter, herunder klatring, vandring og vandaktiviteter osv. Gården består af 3 individuelle huse er komplet udstyret med alle bekvemmeligheder, fælles swimmingpool samt private og fælles områder.

El Chorro er 60 km inde i landet fra Malaga by, 12 km fra Alora, omkring 40 km fra Antequera og 45 km fra Ronda. Man kan flyve til Malaga, og gården er kun en times kørsel fra Malaga lufthavn eller 90 minutter fra Granada. Hvis I flyver til Malaga vil flyet begynde sin nedstigning henover sødistriktet hvor gården ligger.

Se billeder

Man kan også komme hertil med tog, der er dog kun én togafgang til El Chorro om dagen (undtagen søndag, hvor der slet ikke er nogen), men der er i fast rutefart med stop i Alora flere gange om dagen, hvorfra I kan tage en taxa eller husejeren henter jer.        VTAR/MA/00376

 

Vores ugepris:
Hele året rundt (Januar – December) _395 EUR

 

 


Fakta:
Boligtype: Feriehytte
Antal personer: 2
Husdyr tilladt
Udendørs swimmingpool
Soverum: 1
Bolig areal: 30 m²
Byggeår: 1900
Renoveringsår: 2002

Se billeder

Vælg selv hvor I vil forespørge eller booke:

[tabby title=”Autentical”]

  [tabby title=”Your.Rentals Hytte 1″]
  Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
  Hytte 1 til 2 personer:

  [tabby title=”Your.Rentals Hytte 2″]
  Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
  Hytte 2 til 2-3 personer:

  [tabbyending]