Rejsene vil have autentiske oplevelser langt væk fra masseturismen, men indtil nu har de skulle lede længe for at finde mulighederne blandt tilbuddene fra de store brands i branchen. Nu har det første brand der udelukkende fokuserer på muligheden for autentiske oplevelser meldt sig på banen.

Der er utvetydig tendens til at rejsende søger væk fra turistområderne, væk fra masserne og væk fra de overfyldte steder for i stedet at søge mod unikke, anderledes og autentiske oplevelser langt væk fra masseturismen. Indtil nu har man selv skulle søge igennem tusindvis af tilbud og sorterer alle mainstream-tilbud fra for at finde frem til de steder der ikke er overrendt af turister endnu. Nu melder Autentical sig på banen som brandet der ene og alene fokuserer på autentiske oplevelser og tilbyder boliger og lejligheder væk fra turistområderne, som f.eks. på landet eller i beboelses-områder hvor turister ellers ikke kommer.

Det er et banebrydende tiltag at fokusere så entydigt på det autentiske, idet der ellers ikke findes muligheder for at søge specifikt efter autentiske oplevelser. Alle de eksterende brands i branchen udbyder et enormt udvalg af boliger der især er beliggende i de mest populære områder, idet det er her der er stor volumen og derfor flest penge at tjene.

Nyskabningen består – udover at fokusere entydigt på det autentiske – også i at have nøje udvalgt et lille udvalg af særligt originale, specielle og unikke boliger der i sig selv er en oplevelse at bo i. Udover deres særegenheder er de også udvalgt udfra deres placering, således at de muliggøre autentiske oplevelser. Som bruger skal man således ikke bladre igennem side efter side med ubrugelige, kedeligt og uinteressante boliger, men komme direkte til de unikke, flotte og gennemførte boliger der er overskueligt tilgængelige på forsiden.

Den innovative idé bag Autentical er født ud af skabernes erfaring med udlejning igennem mere end 10 år i Spanien. Flere og flere besøgende søger væk fra de traditionelle turistområder ved kysterne for at opleve det ægte Spanien inde i landet, i landsbyerne og i de områder der endnu ikke er overrendt af turister. De har vist et stærkt behov for at kunne finde frem til de autentiske oplevelser og til boliger beliggende i ikke-turistede områder.

Behovet for boliger i ikke-turistede områder har krævet en anderledes tilgang. Derfor er Autentical blevet anderledes end andre udlejnings-tjenester, idet der fokuseres 100% på unikke, originale og smukke boliger beliggende i ikke-turistede områder. Grundlæggerne af Autentical, det danske par Rikke og Michael, har nøje udvalgt hver eneste bolig de udbyder på Autentical-siderne, hvormed brugerne slipper for at bladre forbi hundrede af ligegyldige og ubrugelige boliger før de kommer til de interessante. Autentical-siderne ligner heller ikke andre boligudlejningssider – de ser anderledes ud, er enklere og fungerer meget hurtigt og ligetil.

At rejse er ikke længere noget standardiseret for mange mennesker, men skal derimod være noget unikt, enestående og en stor oplevelse – det skal være noget helt andet end de traditionelle turistrejser. En tjeneste der leverer det unikke og enestående der muliggør de store autentiske oplevelser er ikke set før – det er i sig selv nyt at der er et brand der henvender sig til de mange autenticitets-søgende rejsende, først med 7 destinationer i hele Spanien og sidenhen over hele Europa.

Nu er det blevet muligt at for de bevidste og kritiske rejsende at finde frem til unikke og specielle boliger i ikke-turistede områder – og dermed undgå masseturismen og finde frem til autentiske oplevelser – uden at skulle bladre igennem hundredevis af gennemsnitlige, turistede boliger – og uden at skulle finde frem til et lille special-bureau med høje priser. Internettet har muliggjort at man nu kan finde frem til det helt specielle – let, ligetil og hjemme fra sofaen.