MALAGAS SØDISTRIKT: Vi har restaureret en smuk gammel spansk gård som i dag fremstår som et fredfyldt og idyllisk feriested beliggende ned til den smukke sø “Embalse de Guadalhorce” i Malaga’s sødistrikt kun 45 min. fra Málaga lufthavn.

Her kan sjælen slappe af eller kroppen kan udfordres i de fantastiske omgivelser.

El Arpa tilbyder ialt 4 veludstyrede ferielejligheder beregnet til 2 personer i et grønt miljø på vores smukke 5 hektar store frodige grund lige ned til søen.

Her er noget for enhver livsnyder om så man vælger at slappe af under sydens sol og nyde freden i det andalusiske indland eller at kaste sig ud i nogle af de utallige aktiviteter og muligheder som naturen og hele området byder på og som findes lige uden for døren. Rammerne er sat for en unik ferie i et af de smukkeste områder i Malaga-provinsen.

Se billeder

Her kan du opleve det rigtige Spanien, medens du indånder frisk og ren luft i den fineste natur, omgivet af små hvide landsbyer som summer af liv og hvor tiden virker som om den har stået stille i hundrede år, og mañana-begrebet stadig eksisterer. Her er ikke plads til stress og jag men istedet venlighed og livsnyderi. Men kom selv og oplev det!

I de veludstyrede lejligheder er den smukke gamle spansk landstil bibeholdt og sammen med nyere moderne udstyr er scenen sat til den perfekte ferie.

Lejlighederne er beregnet for 2 personer bestående af et sove-/opholdsrum med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, et lille landkøkken udstyret til 4 personer med 2 kogeplader, køle/frys samt eget badeværelse med bruseniche.

Hver lejlighed har sin egen indgang og foran en lille privat terrasse hvor der kan grilles om aftenen på den indbyggede grill, mens man nyder et dejligt glas spansk vin og udsigten ud over søen. Foran lejligheden findes vores velduftende urtehave, hvor en kvast frisk oregano eller rosmarin gerne må bruges til maden.                                                                                                                       VTAR/MA/01018

 

Vores priser pr. nat:
Øverste etage (Juli – September) 75€
Øverste etage (Oktober – Juni) 65€
Nederste etage (Juli – September) 65€
Nederste etage (Oktober – Juni) 50€
Slutrengøring (obligatorisk) 49€


Boligtype: Studiolejlighed
Antal personer: 2
Soverum: 1
Balkon: 1
Bolig areal: 25m²

Se billeder

Vælg selv hvor I vil forespørge eller booke:

[tabby title=”Autentical”]

  [tabby title=”Husejerne”]
  Kontakt husejerne direkte fra deres egen hjemmeside. Husk at fortæl dem at I fandt den på Autentical.

  Egen hjemmeside
   
   
  [tabby title=”Your.Rentals”]
  Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
  Lejlighed i stueetagen:

  Lejlighed på 1. sal:

  [tabby title=”Booking.com”]
  Husk at I fandt den på Autentical.

  Book på Booking.com
   
   

  [tabbyending]