PERIANA (AXARQUIA): 2-værelses ferielejlighed med dobbeltseng, typiske andalusiske detaljer, fantastisk bjergudsigt, en dejlig terrasse, egen pejs indenfor og adgang til et skønt fælles poolområde.

“Cortijo Las Monjas”-gårdlejlighederne er beliggende ude i naturen mellem landsbyerne Periana og Alfarnatejo i den østlige del af Malaga-provinsen – omkring 590 meter over havets overflade – i et af de smukkeste naturområder i Axarquia-regionen.

Se billederne

Den mere end 300 år gamle gård er fuldt restaureret og opdelt i 6 separate ferielejligheder – hver indrettet til to personer – med eget soveværelse, komplet badeværelse, fuldt udstyret køkken, stue med pejs og en terrasse eller veranda.

Nyd udsigten af ekstraordinær skønhed, et fantastisk klima, kontakten med naturen, roen og de venlige og imødekommende mennesker i området. Herfra har man – med de gode vejforbindelser – nem adgang til de mest interessante steder i Andalusien, f.eks. Malaga, Granada, Cordoba og Sevilla, der alle er inden for 1-1 ½ timers kørsel.                                                                                                                   A/MA/01168

 

Vores priser: Pr. nat Pr. uge
Højsæson (sommer, påske, jul) 79€ 445€
Lavsæson (15/9 – 01/07) 69€ 395€

 


Boligtype: Ferielejligheder
Antal personer: 2-3
Udendørs swimmingpool
Soverum: 1
Bolig areal: 35 m²
Restaureret: 2002
Gratis internet

Se billeder

Vælg selv hvor I vil forespørge eller booke:

[tabby title=”Autentical”]

  [tabby title=”Your.Rentals”]
  Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
  Lejlighed til 2 personer:

  Lejlighed til 3 personer:

  [tabby title=”Booking.com”]
  Husk at I fandt den på Autentical.

  Book på Booking.com
   
   

  [tabbyending]