ALMOGIA (MALAGA): Finca “La Era” er et renoveret gammelt kapel (Ermita), som også tidligere har været brugt som skole for området El Choppo, hvilket er 10 km fra Almogia.

Ejendommen er fjernt beliggende og tilbyder alt tænkelig fred og ro, selvom vi dog har nogle dejlige spanske naboer, der gør opholdet her til en helt unik andalusisk oplevelse.

Ejendommen har en meget stor kombineret stue/spisestue med brændeovn, DVD og et musikanlæg. Det spanske køkken er udstyret med et komfur, et køleskab og en fryser. Der er 2 separate soveværelser med dobbeltsenge. Det største soveværelse har sit eget en-suite badeværelse med en walk-in bruseniche. Der er også et ekstrarum, der tilbyder overnatning for 2 personer i enkeltsenge. Det andet badeværelse har også wak-in bruseniche.

Se billeder

Udenfor er der en stor terrasse med grill (ikke brugbar i sommermånederne) og en privat swimmingpool. Udsigten ned over dalen mod kysten og Malaga er simpelthen fantastisk.

Finca “La Era” er fjerntliggende og tilgængelig med omkring 10 km god grusvej. Afhængig af tidspunktet på året kan en egnet bil være nødvendig (i vinterhalvåret).                                                                                                                                      VTAR/MA/01019

 

Vores ugepris:  
 Højsæson
(Juli- August)
 695 EUR
 Lavsæson
(September – Juni)
 595 EUR

 

 

 


Fakta:
Boligtype: Feriehus
Antal personer: 7
Udendørs swimmingpool
Soverum: 3
Bolig areal: 250 m²
Byggeår: 1900
Renoveringsår: 2008
Grundareal: 100.000 m2

Se billeder

Vælg selv hvor I vil forespørge eller booke:

[tabby title=”Autentical”]

    [tabby title=”Your.Rentals”]
    Your.Rentals A/S er en dansk bookingportal, men kommunikerer på engelsk.
    Finca til op til 7 personer:

    [tabbyending]